Blog

Podlahové kúrenie: Mýtus vs. Realita – Čo vám iní nepovedia.

Podlahové kúrenie: Mýtus vs. Realita – Čo vám iní nepovedia.

Rozlúštite záhady a pozrite pod povrch podlahového kúrenia! Zistite, čo je mýtus a čo realita, s našim pohľadom na to, čo vám iní nepovedia. Objavte, ako môžete podlahové kúrenie premeniť váš domov na útulné hniezdo efektívnosti a pohodlia.Odhalíme vám skutočné fakty za bežnými mýtmi a ukážeme sa, ako podlahové kúrenie môže obohatiť váš domov. Nechajte sa prekvapiť touto modernou technológiou!

Ako funguje kondenzačný kotol?

Ako funguje kondenzačný kotol?

Kondenzačný kotol je zariadenie, ktoré slúži na vykurovanie budov a ohrev vody. Na rozdiel od starších modelov kotlov, ktoré vypúšťajú do ovzdušia veľké množstvá tepla a plynných emisií, kondenzačné kotly dokážu využiť až 98% tepla, ktoré vzniká pri spaľovaní paliva. Táto účinnosť robí z kondenzačného kotla veľmi efektívne a ekonomické zariadenie na vykurovanie domácností aj priemyselných priestorov.

Ako funguje solárny ohrev vody?

Ako funguje solárny ohrev vody?

Solárny ohrev vody je účinný a šetrný spôsob získavania teplej vody, ktorý sa v súčasnosti stáva stále populárnejším. Tento systém využíva energiu slnka na ohrev vody, čo znižuje náklady na energiu a je šetrný k životnému prostrediu.

Ako funguje tepelné čerpadlo?

Ako funguje tepelné čerpadlo?

Tepelné čerpadlo je moderná a efektívna technológia, ktorá slúži na získanie tepla z prostredia a jeho prenesenie do domácností alebo iných budov. 

Ako funguje rekuperácia?

Ako funguje rekuperácia?

Rekuperácia vzduchu je často používaným spôsobom, ako zlepšiť kvalitu ovzdušia v dome a zároveň zvýšiť efektivitu kúrenia a ventilácie. V posledných rokoch sa výrazne zvýšil záujem o rekuperáciu pre rodinné domy a v tomto článku sa pozrieme na to, ako tento proces funguje a aké sú jeho výhody.

Ako funguje zónová regulácia kúrenia?

Ako funguje zónová regulácia kúrenia?

Zónová regulácia kúrenia: Spoľahlivý a efektívny spôsob regulácie teplotyZimné mesiace sú neoddeliteľnou súčasťou nášho života a väčšina z nás sa s nimi musí vyrovnať v snahe udržať si príjemné teplo v našich domovoch. Jedným z najdôležitejších spôsobov, ako to dosiahnuť, je použitie zónovej regulácie.

Hodnotenia zákazníkov

Pozrite si, čo o nás napísali naši zákazníci

Cenová ponuka zdarma

0911 589 879

Telefonicky nás môžete kontaktovať v čase od 8:00 do 17:00 hod. 
Cenovú kalkuláciu vám pripravíme individuálne, na základe vašich požiadaviek, vo väčšine prípadov do 24 hodín. 
Následne si s vami dohodneme konkrétny termín výkonu prác. 

Meno
Priezvisko
Telefón
E-mail
Adresa realizácie
Predpokladaný dátum realizácie

Objekt

Zariadenie

Vek zariadenia (rok)

Druh prác

Popis problému pre cenovú kalkuláciu